miercuri, 16 oct 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Termeni și condiții

  1. Site-ul www.ardd.ro numit in continuare si Serviciu este pus la dispozitie de catre Asociatia Româna de Drept pentru Dezvoltare numit in continuare si ARDD. Serviciul este prezentat „asa cum este" („as is"), fara nici o garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti. ARDD pastreaza in totalitate si in mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor in cadrul Serviciului.
  2. Utilizatorul final este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul Serviciului, indiferent daca este sau nu utilizator inregistrat.
  3. Drepturile de autor pentru acest site sunt detinute de ARDD, nici un material continut neputand fi reprodus integral sau partial fara acord scris prealabil.
  4. Detaliile proiectelor, evenimentelor si serviciilor ARDD prezentate in cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.
  5. De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate in cadrul Serviciului cu titlu de exemplu.
  6. Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajeaza sa nu creeze nici o dauna sanctionata ca atare de legislatia romana catre ARDD sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator inregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. ARDD poate urmari, sanctiona sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate functionarii Serviciului sau imaginii sale in urma oricarei folosiri ilegale sau daunatoare a Serviciului de catre utilizatorul final.
  7. Acesti Termeni si conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ele pot fi modificate de catre ARDD in orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta, marcata prin « Data ultimei modificari ».
  8. ARDD incearca sa-si imbunatateasca serviciile si va invita sa contactati office@ardd.ro pentru orice probleme si imbunatatiri legate de Serviciu sau de acesti Termeni si conditii.

Data ultimei modificari: 02.05.2013

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web