miercuri, 13 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

How to protect IP in Digital Age

Summer School, Sinaia, 22 august – 3 septembrie 2004


Scoala de Vara Internationala Cum sa protejam Proprietatea Intelectuala in Era Digitala s-a desfăşurat la Sinaia între 23 August şi 3 Septembrie 2004

Organizarea unui eveniment de asemenea amploare a fost o provocare pentru organizatia noastra, Mai mult decat atat, nu numai partea academica a evenimentului a necesitat multa dedicare si efort, dar si partea de management, care a constat in cazarea lectorilor si a partipantilor si organizarea programului, a solicitat un parteneriat intre trei institutiile interesate de domeniu. Partenerii nostri in proiect au fost ELSA Bucuresti (European Law Students’ Association, reprezentantii din Bucuresti) si Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, una dintre cele mai mari firme de avocatura din Romania.

Am reusit sa implicam cativa dintre cei mai importanti actori din sectorul privat din Romania:

  • Connex (lider pe piata telecomunicatiilor si unul dintre cele mai importante si mai apreciate companii din Romania)
  • Banca Comerciala Romana (banca dominanta in tara, detintoare a aproximativ o treime din valorile din domeniul bancar romanesc, cu un bilant consolidat la jumatatea anului 2004 de aproximativ 5 miliarde de Euro)
  • IBM (cea mai mare companie de IT)
  • Quadrant Amroq Beverages S.A (unul din cei mai mari investitori americanio din Romania, imbuteliator autorizat Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si apa minerala Roua Muntilor in Romania si Republica Moldova. QAB a inregistrat o constanta crestere a productiei si vanzarilor, o dovada a rezultatelor remarcabile din anul 2003)
  • Businesses Review (primul saptamanal de afaceri din Romania, cel mai influent ziar in limba engleza in Romania)
  • Biz (revista romaneasca pentru afaceristi, citita de catre “Noua Generatie”, de profesionisti care au succese bazate pe merite si nu bazate pe legaturi politice)
  • Cariere (prima revista romaneasca de resurse umane)
  • e-week „Changing Economy” (lansata in mai 2001 cu sloganul „Changing Economy” este singura revista din Romania care reflecta schimbari in administrarea afacerilor induse de noile tehnologii, tintind spre manageri si cei cu putere de decizie.);
  • Agentia de turism APSA (membra in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, promoveaza servicii de turism de inalta calitate oferite de o echipa tanara, dinamica, eficienta);


Publicul tinta al acestui eveniment a fost format din studenti la Drept, masteranzi in domeniu ce au reusit sa atinga un nivel ridicat de cunostinte pe tema Proprietatii Intelectuale si folosirea Internetului.

Un website de prezentare al Scolii de Vara www.summerschool.ro a fost creat si inca functioneaza (in prezent, iulie 2006).

25 de participanti au fost implicati, din toata Europa. Mai mult decat atat, lectorii invitati au reusit sa acopere numeroase subiecte legate de Proprietatea Intelectuala si mediul digital.

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web