miercuri, 13 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Romania in Uniunea Europeana

Aspecte teoretice si practice privind aplicarea dreptului comunitar pe cale jurisdictionala - 23 - 24 februarie 2007

Seminarul se va desfăşura în limbile română şi  franceză şi este structurat pe  teme referitoare la  probleme specifice de ordin teoretic şi practic din domeniul procedurii judiciare, în materia Dreptului Comunitar.

Prelegerile vor fi susţinute de următorii experţi:

  • Doamna Camelia Toader, judecător la Curtea de Justiţie a Comunităţilor  Europene, Luxembourg, doctor în  drept, profesor la Facultatea de Drept-Universitatea  Bucureşti.
  • Domnul Richard Milchior, avocat asociat în cadrul „Granrut Avocats“, Paris, specialist în dreptul comunitar, dreptul de proprietate intelectuală, dreptul  concurenţei.
  • Domnul Tudorel Ştefan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie si Justiţie, formator  în cadrul  Institutului Naţional de Magistratură- materia drept  comunitar, autor de articole,  studii, cărţi  ("Introducere în dreptul comunitar") în materie.

 
Seminarul se va desfăşura la Camera de Comerţ si Industrie a României, cu sediul în Bucureşti, Bd. Octavian Goga nr.2, Sectorul 3, în Sala Al.I.Cuza - STAL, în zilele de vineri 23 februarie 2007, orele 9.00- 17.00 si sâmbătă 24 februarie 2007, orele 9.00- 13.00 .
Participanţii vor primi un suport de curs, care va cuprinde materiale legate de subiectele abordate de către fiecare lector. Pentru acordarea certificatelor de participare este necesară prezenţa pe întreaga durată a seminarului.

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web