marţi, 12 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Program de seminarii ARDD

Prin programul "Restitution", participantii romani prezenti la cursurile internationale organizate de catre Organizatia Internationala de Drept pentru Dezvoltare IDLO la Roma,  realizeaza o diseminare in mediul juridic national a informatiilor de actualitate dobandite.

Programul face parte din strategia ARDD de imbunatatire a nivelului profesional al mediului juridic romanesc.

Exercitarea profesiei de avocat in Uniunea Europeana. I am The Lawyer. With L!

Bucuresti, Facultatea de Drept, 17 martie 2007 10:30


Asociatia Romana de Drept pentru Dezvoltare ARDD IDLO Alumni, in cadrul programului "Restitution" va invita, sambata, 17 martie 2007, intre orele 10:30 - 13:00 la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, Sala 213 la seminarul cu tema " Exercitarea profesiei de avocat in Uniunea Europeana - I am The Lawyer. With L! © " sustinut de domnul avocat George Dian Balan lector ARDD.

Prin tema de larg interes seminarul se adreseza in principal practicienilor acestei profesii dar si studentilor Facultatilor de Drept.

Temele ce vor fi abordate sunt:

  • Care este cadrul normativ multilateral privind comertul cu servicii juridice?
  • Cum este organizata profesia de avocat în alte state?
  • În ce conditii un avocat roman va putea profesa într-un alt Stat Membru al UE?
  • De ce principiile concurentei trebuie aplicate cum grano salis în materia serviciilor juridice in UE ?


Protectia Internationala a Marcilor. Sisteme comparate de inregistrare

Bucuresti, Facultatea de Drept, 5 martie 2007 14:00

Asociatia Romana de Drept pentru Dezvoltare ARDD IDLO Alumni, in cadrul programului "Restitution" organizeaza luni, 5 martie 2007, intre orele 14:00 - 16:00 la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, Sala M.Eliescu (Amfiteatrul 3) seminarul cu tema  "Protectia Internationala a Marcilor. Sisteme comparate de inregistrare" sustinut de doamna consilier in proprietate industriala Crina Nicoleta FRISCH, membra a INTA si ECTA. Prin tema de larg interes seminarul se adreseza atat studentilor Facultatilor de Drept , cat si practicienilor acestui domeniu.

Prezenta la eveniment nu presupune nici o  taxa de participare, programul facand parte din strategia ARDD de imbunatatire a nivelului profesional al mediului juridic romanesc.

Acest prim eveniment dintr-o serie de 10 astfel de seminarii este organizat in parteneriat cu ELSA BUCURESTI, organizatie a carei experienta si dinamism in mediul juridic tanar din Romania constituie o garantie a succesului programului.

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web