miercuri, 13 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Jeremy Phillips vine in Romania

miercuri, 02 noiembrie 2011

Jeremy Phillips, una din marile personalitati ale Proprietatii Intelectuale vine in Romania
28 noiembrie 2011, orele 9:00-15:45, Hotel Ramada Majestic, Bucuresti

Domeniul Marcilor – Provocari intr-o economie globala

In cadrul celei de-a saptea editii a seminarului “Intellectual Property in Practice” au participat aproximativ 60 de participanti avocati si consilieri in domeniul proprietatii intelectuale, 4 procurori si 7 judecatori de la completele specializate.

In deschiderea seminarului au luat cuvantul domnul presedinte al Asociatiei Romane de Drept pentru Dezvoltare, Constantin Branzan, si doamna Crina Nicoleta Frisch, membra ARDD.

Prima prezentare din cadrul seminarului a fost sustinuta de doamna Frisch pe tema “Marcile si retelele de socializare”. In cadrul celei de-a doua sesiuni, invitatul de onoare al acestei editii, domnul Jeremy Phillips a prezentat “Similaritatea in domeniul marcilor, produselor si serviciilor”.

Cea de-a treia prezentare a vizat un studiu comparativ intre sistemul comunitar si sistemul national de protectie al marcilor. Lectorul acestei sesiuni a fost domnul Ovidiu Dinescu, seful Serviciului de Marci si Indicatii Geografice din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.

Ulterior distinsul invitat, domnul Jeremy Phillips a sustinut o a doua prezentare intitulata “Masuri preventive si acordarea de daune in cazurile de incalcare a unei marci”.

Ultima sesiune a fost sustinuta de doamna judecator, Andreia Constanda, pe tema “Aspecte practice in conflictele dintre marcile nationale si cele comunitare”.

Pe parcursul seminarului, participantii au adresat intrebari lectorilor, sesiunile desfasurandu-se interactiv.

Pentru mai multe detalii apăsați aici

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web