miercuri, 13 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Mai 2013 - Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor.Sistemul bancar între interesul personelor şi interesul general

Asociaţia Română de Drept Pentru Dezvoltare - IDLO Alumni, în colaborare cu SCP Vilău&Mitel,  Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar şi Facultatea de Drept şi Ştiințe Administrative – Universitatea de Vest din Timişoara are plăcerea de a vă anunţa organizarea Conferinţei:
 
Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor.
Sistemul bancar între interesul persoanelor şi interesul general”
9 mai 2013
 
Tema acestei conferinţe este de a prezenta o imagine de ansamblu a legislaţiei actuale din domeniul protecţiei consumatorului, de a discuta modul de implementare a acesteia în cadrul instituţiilor financiar-bancare, precum şi  de a contura o serie de propuneri pentru optimizarea normelor specifice  acestui domeniu.
 
Conferinţa se va bucura de participarea specialiştilor de marcă din domeniul dreptului bancar şi a reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor care, pe durata întregii zile, vor prezenta şi vor dezbate interactiv teme de la tendinţele actuale în reglementările din domeniul financiar-bancar şi până la aspecte practice ale relaţiei dintre bancă şi consumator.
 
Printre cei care vor participa şi vor conferenţia, îi enumerăm pe :
 
  • Domnul Ianfred Silberstein – Banca Natională a RomânieiPreşedinte Asociaţia Europeană de Drept Bancar şi Financiar,
  • Domnul Eugen Șchiopu- Avocat Baroul Prahova,
  • Domnul Conf. Univ. Dr. Lucian Bercea – Decan – Facultatea de Drept și Științe Administrative, Universitatea de Vest din Timișoara 
  • Domnul Lector Univ. Dr. Cristian Clipa – Director Departament de Drept Public- Facultatea de Drept și Științe administrative, Universitatea de Vest din Timișoara
  • Domnul Adrian Ispaș - Director juridic Cetelem 
  • Domnul Voicu Cheța/ Domnul Marius Vladu - Avocati seniori – Vilău&Mitel, 
  • Reprezentanți ai Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.


Seminarul se va desfăşura la Facultatea de Drept şi Ştiințe Administrative, Bulevardul Eroilor 9A, Timişoara, în ziua de joi 9 mai 2013orele 9:00-15:30 La seminar sunt invitati magistrati, practicieni din domeniul bancar si IFN, avocati si consilieri. Formularul de inscriere si agenda evenimentului sunt alaturate prezentului anunt. 
Pentru acordarea certificatelor  este necesară prezenţa pe întreaga durată a evenimentului.
 
Taxa de participare este de 150 RON şi include: accesul la eveniment şi la materialele de curs, prânzul şi pauzele de cafea. Taxa poate fi achitată în numerar la sediul Asociaţiei sau virată în contul în lei al ARDD IDLO Alumni deschis la BRD, sucursala Academiei, sub nr. RO28BRDE410SV19706744100.
 
Pentru judecătorii de la instanțele de orice nivel din județele Arad, Caraș Severin, Timiș participarea este gratuită fiind însă necesară transmiterea formularului de participare.
 


Pentru confirmarea înscrierii vă rugăm sa ne transmiteți formularul de înscriere completat alături de dovada plăţii la adresa e-mail office@ardd.ro sau pe fax la nr. 021-311 59 11. Data limită pentru primirea aplicațiilor este 7 mai 2013 orele 16:00.
 
Pentru detalii : 021-3115911 - ARDD; 0769602006 – Theodora Moldovan; 0722830821 - Dan Barna

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web