miercuri, 13 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Jeremy Phillips vine in Romania

Jeremy Phillips, una din marile personalitati ale Proprietatii Intelectuale vine in Romania
28 noiembrie 2011, orele 9:00-15:45, Hotel Ramada Majestic, Bucuresti

Domeniul Marcilor – Provocari intr-o economie globala

In cadrul celei de-a saptea editii a seminarului “Intellectual Property in Practice” au participat aproximativ 60 de participanti avocati si consilieri in domeniul proprietatii intelectuale, 4 procurori si 7 judecatori de la completele specializate.

In deschiderea seminarului au luat cuvantul domnul presedinte al Asociatiei Romane de Drept pentru Dezvoltare, Constantin Branzan, si doamna Crina Nicoleta Frisch, membra ARDD.

Prima prezentare din cadrul seminarului a fost sustinuta de doamna Frisch pe tema “Marcile si retelele de socializare”. In cadrul celei de-a doua sesiuni, invitatul de onoare al acestei editii, domnul Jeremy Phillips a prezentat “Similaritatea in domeniul marcilor, produselor si serviciilor”.

Cea de-a treia prezentare a vizat un studiu comparativ intre sistemul comunitar si sistemul national de protectie al marcilor. Lectorul acestei sesiuni a fost domnul Ovidiu Dinescu, seful Serviciului de Marci si Indicatii Geografice din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.

Ulterior distinsul invitat, domnul Jeremy Phillips a sustinut o a doua prezentare intitulata “Masuri preventive si acordarea de daune in cazurile de incalcare a unei marci”.

Ultima sesiune a fost sustinuta de doamna judecator, Andreia Constanda, pe tema “Aspecte practice in conflictele dintre marcile nationale si cele comunitare”.

Pe parcursul seminarului, participantii au adresat intrebari lectorilor, sesiunile desfasurandu-se interactiv.

Prezentare seminar

Seminarul se va desfasura in limbile engleza si romana si abordeaza problematica marcilor in contextul economiei globale. Seminarul se afla la cea de-a saptea editie si face parte din programul national in domeniul Proprietatii Intelectuale desfasurat de catre ARDD IDLO Alumni.

Invitatul special al acestei editii este Domnul Jeremy Phillips, specialist consacrat pe plan mondial in acest domeniu, consultant la Olswang LLP, fondator al revistelor ”Managing Intellectual Property”, ”Patent World”, ”Trademark World” si ”Copyright World” si redactor al unor publicatii de specialitate in domeniul marcilor si al proprietatii intelectuale precum: ”Journal of Intellectual Property Law & Practice” (JIPLP), ”European Trade Mark Reports” si ”European Copyright and Design Reports”.

La seminar sunt invitati magistrati, practicieni din domeniul proprietatii intelectuale, avocati si consilieri.

Formularul de inscriere si agenda evenimentului sunt alaturate prezentului anunt.

Seminarul se va desfasura la Hotel Ramada Majestic Bucharest, Calea Victoriei Nr. 38-40 Sector 1 Bucuresti, in ziua de luni 28 noiembrie 2011, orele 9:00-15:45. Pentru acordarea certificatelor este necesara prezenta pe intreaga durata a seminarului.

Taxa de participare este de 170 RON si include: suportul de curs, pranzul pentru ziua de luni, pauzele de cafea. Aceasta poate fi achitata in numerar la sediul asociatiei sau virata in contul in lei al ARDD IDLO Alumni deschis la BRD, sucursala Academiei, sub nr. RO28BRDE410SV19706744100. Va rugam sa ne transmiteti formularul de inscriere anexat anuntului si dovada platii la adresa e-mail office@ardd.ro sau pe fax la nr. 021-311 59 11. Data limita pentru primirea aplicatiilor este 25 noiembrie 2011 ora 16.

Informatii suplimentare: 021-3115911 / 0721127461 - ARDD; 0722830821 - Dan Barna; 0722212480 - Crina Frisch

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web