marţi, 12 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Insolvenţa - Jurisprudenţa şi noile reglementări

Conferinţă, Bucureşti, 9 – 10 iunie 2006

Asociaţia Română de Drept pentru Dezvoltare - IDLO Alumni în colaborare cu Uniunea Naţională a Practicienilor în Reorganizare şi Lichidare din România anunţă organizarea Conferinţei:

INSOLVENŢA - Jurisprudenţa şi noile reglementări
Bucureşti, 9 – 10 iunie 2006

Conferinţa se va desfăşura în limba română şi este structurată pe 6 module, abordând problemele specifice din domeniul insolvenţei şi mai ales elementele de noutate aduse de Legea nr 85/2006 privind procedura insolvenţei, care va intra în vigoare la data de 20 iulie 2006 şi va abroga reglementările actuale în materie, respectiv Legea nr 64/1995 privind procedura reorganizării judiciare şi a falimentului.

Lucrările conferinţei se vor axa în principal pe interactivitatea lectorilor cu participanţii, astfel încât fiecare sesiune va avea o parte introductivă susţinută de unul din lectori şi o parte mai dezvoltată de întrebări adresate de participanţii din sală, acestea fiind urmate de dezbateri şi discuţii.

Temele prezentate şi dezbătute:

  • Deschiderea procedurii
  • Insolvenţa şi raporturile de dreptul muncii
  • Participanţii şi efectele dechiderii procedurii
  • Reorganizarea
  • Falimentul
  • Răspunderea membrilor organelor de conducere


Dezbaterile, studiile de caz şi simulările vor fi conduse de experţi în domeniul insolvenţei. Printre aceştia se numără: jud. Aurică Avram, jurisconsult Cornel Ionaşcu, av. Simona Miloş, av. Irina Şarcane, prof.dr. Magda Volonciu.
La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe practicieni din domeniul insolvenţei, magistraţi, avocaţi, jurisconsulţi, experţi evaluatori şi contabili.

Seminarul se va desfăşura la Camera de Comerţ şi Industrie a României - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Bucuresti, Sala Alexandru Ioan Cuza (tronson 3, etaj 4) –
în zilele de 9 şi 10 iunie 2006 între orele 9 -18.

Participanţii vor primi suportul de curs, conţinând materiale legate de subiectele abordate de către fiecare dintre lectorii invitaţi. Pentru acordarea certificatelor este necesară prezenţa pe întreaga durată a Conferinţei.

Taxa de participare este de 800 RON aceasta incluzând suportul de curs, masa de prânz din cele două zile şi pauzele de cafea. Taxa se poate achita atât numerar la sediul ARDD, cât şi prin ordin de plată în contul în lei al Asociaţiei Române de Drept pentru Dezvoltare (Cod Fiscal 15067165) deschis la BRD - Sucursala Academiei: RO28BRDE410SV19706744100 până la data de 05 iunie 2006. În cazul efectuării plăţii prin transfer bancar vă rugăm trimiteţi dovada plăţii pe fax.

Pentru participare este necesară completarea şi trimiterea formularului de înscriere de mai jos la adresa office@ardd.ro sau la fax 021-311 28 83 cu menţiunea Conferinţă insolvenţă. Data limită pentru înscriere este 8 iunie 2006, ora 12:00.

Preşedinte ARDD IDLO Alumni
Dr. Constantin Brânzan

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web