marţi, 12 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

How to Enforce and Protect IP Rights

Seminar, Bucureşti, 23 – 27 iunie 2003

Seminarul s-a desfasurat în limba engleza si a fost structurat pe module, abordând probleme specifice din domeniul protectiei marcilor, brevetelor de inventie, drepturilor de autor, drepturilor conexe si software.

Dezbaterile, studiile de caz si simularile au fost conduse de experti internationali în domeniul IP: Giulio Zanetti, director de programe si specialist în proprietate intelectuala (IDLO), Danielle Iacobelli, avocat european specializat în brevete de inventii (Societa' Italiana Brevetti), Jeffrey Stainhardt, expert al companiei Microsoft USA în domeniul copyright si software. Conf dr. Lucian Mihai si Conf. dr.Viorel Ros, avocati specializati pe probleme de proprietate intelectuala s-au aflat de asemenea pe lista invitatilor.

Au fost selectati 27 de participanti, practicieni din domeniul proprietatii intelectuale, avocati, reprezentanti ai firmelor de drept, judecatori, consilieri pe proprietate intelectuala, inspectori din Directia Generala a Vamilor si IGP, consilieri juridici din ministere, cadre didactice cu preocupari în acest domeniu.

Dintre participanti a fost selectata o persoana ce a beneficiat de un stagiu de cercetare (1 luna) la International Development Law Organization – IDLO (Roma, Italia). La finalul evenimentului au fost acordate certificate de participare eliberate de International Development Law Organization – IDLO.

Seminarul s-a desfasurat la Institutul Bancar Român, str. Negru Voda nr.3, Sector 3, Bucuresti, în perioada 23 -27 iunie 2003, zilnic între orele 9 -17.

Acest seminar a facut parte dintr - un program international în domeniul Proprietatii Intelectuale finantat de Microsoft USA.

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web