marţi, 12 nov 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

Cauze de modificare şi încetare a contractelor de finanţare externă

19 iunie 2009, Ora 9 00, Hotel Hilton, Bucureşti

Seminarul se va desfăşura în limbile română şi engleză şi abordează subiectul tranzacţiilor transfrontaliere de tip împrumut la termen şi sindicalizat. Se vor analiza structura juridică şi principiile care stau la baza contractelor de finanţare externă şi, în mod special, impactul pe care îl are nerespectarea clauzelor contractuale în procesul de finanţare. Invitatia, Formularul de Inscriere si Agenda sunt alăturate prezentului anunţ.

Acest seminar este consecvent conceptului de legal training interactiv promovat de ARDD în România de peste 7 ani şi include prezentări cu abordări teoretice, precum şi exemple practice susţinute atât de experţi şi practicieni din mediul naţional, cât şi de invitaţi din mediul juridic internaţional.

La acest eveniment vor participa:

  • Simon Dayes, partener în cadrul firmei de avocatură CMS Cameron McKenna unde conduce departamentul de Banking & Finance din Europa Centrală şi de Sud - Est. Simon este specializat în tranzacţiile de finanţare transfrontaliere din regiune, activitate desfăşurată timp de peste 12 ani. A asistat bănci şi instituţii financiare şi a condus o serie de tranzacţii importante inclusiv pentru finanţarea de proiecte din domeniul energetic, resurse minerale şi sectorul imobiliar. Simon este de asemenea specializat în restructurarea de debite şi finanţări structurate.
  • Luminiţa Procopie, lector ARDD, avocat înscris în Baroul Bucureşti, are o activitate de peste 10 ani în domeniul Dreptului Afacerilor Internaţionale şi este absolventă a cursului de master LL.M - Banking& Finance Law, 2007 al University College of London. În calitate de Legal Manager al Fabian Capital London, a fost implicată în finanţarea de proiecte din domeniul imobiliar şi în operaţiunile specifice de investment management.


Seminarul se adresează practicienilor din domeniul financiar-bancar (avocaţi, consilieri juridici şi experţi din bănci, judecători, consultanţi, arbitri, etc.) şi cadrelor didactice cu preocupări în acest domeniu. Participanţii vor primi un suport de curs, care va cuprinde prezentările şi materiale legate de subiectele abordate de către cei doi lectori. La finalul cursului se vor acorda certificate de participare în baza cărora participanţii avocaţi vor putea beneficia de credite în sistemul de pregătire profesională continuă.

Taxa de participare este de 400 RON, plata putându-se face prin virament în contul în lei al ARDD IDLO Alumni deschis la BRD, sucursala Academiei, sub nr. RO28BRDE410SV19706744100 sau direct la sediul ARDD IDLO Alumni. Data limită pentru primirea formularului de participare este miercuri 17 Iunie, 2009 ora 1600.

Informaţii suplimentare: Luminiţa Procopie – Coordonator Program, Mobil 0722 253 62, la secretariatul ARDD tel. (021) 311 28 83 şi pe www.ardd.ro.

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web