miercuri, 16 oct 2019

Vă anunțăm

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013 Asociaţia .. mai multe >
Oradea, Hotel Continental Forum, 31 mai 2013 .. mai multe >

Parteneri

ELSA
UNPRL

14 iunie 2013 - Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor. între interesul persoanelor şi interesul general

Iași, Hotel Unirea, 14 iunie 2013

Asociaţia Română de Drept Pentru Dezvoltare - IDLO Alumni, în colaborare cu SCP Vilău&Mitel și Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar , are plăcerea de a vă anunţa organizarea Conferinţei:


„Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor.
Sistemul bancar între interesul persoanelor şi interesul general”
14 iunie 2013

 

Tema acestei conferinţe este de a prezenta o imagine de ansamblu a legislaţiei actuale din domeniul protecţiei consumatorului, de a discuta modul de implementare a acesteia în cadrul instituţiilor financiar-bancare, precum şi  de a contura o serie de propuneri pentru optimizarea normelor specifice  acestui domeniu.

Conferinţa se va bucura de participarea specialiştilor de marcă din domeniul dreptului bancar şi a reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor care, pe durata întregii zile, vor prezenta şi vor dezbate interactiv teme de la tendinţele actuale în reglementările din domeniul financiar-bancar şi până la aspecte practice ale relaţiei dintre bancă şi consumator.

Printre cei care vor participa şi vor conferenţia, îi enumerăm pe :

  • Domnul Ianfred Silberstein – Banca Natională a României - Preşedinte Asociaţia Europeană de Drept Bancar şi Financiar,
  • Domnul Eugen Şchiopu – Avocat Baroul Prahova
  • Domnul Adrian Ispas – Director juridic Cetelem
  • Domnul Bogdan Alexoae – Avocat Baroul Iaşi
  • Domnul Adrian Ouatu – Avocat Baroul Vaslui
  • Domnul Voicu Cheța/ Domnul Marius Vladu - Avocati seniori – Vilău&Mitel,
  • Reprezentanți ai Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.


Seminarul se va desfăşura la Hotel Unirea, Str. Piata Unirii nr 5, Iași, în ziua de vineri 14 iunie 2013, orele 9:00-15:30. Pentru acordarea certificatelor este necesară prezenţa pe întreaga durată a evenimentului. Avocații care vor participa la eveniment vor beneficia de puncte de pregatire profesională.

Pentru confirmarea înscrierii vă rugăm sa ne transmiteți formularul de înscriere completat la adresa e-mail office@ardd.ro sau pe fax la nr. 021-311 59 11. Data limită pentru primirea aplicațiilor este 13 iunie 2013 orele 12:00.

Pentru detalii: 021-3115911 - ARDD; 0769602006 – Theodora Moldovan; 0722830821 - Dan Barna.

Copyright © 2013 ARDD Toate drepturile rezervate.

Hartă site Termeni și condiții RSS
Web Design si Gazduire web